ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O coordonatoare principală a programului BBC a fost sancționată disciplinar pentru o serie de postări pe Facebook, publicate joi, în care face referire la „holohoax”, îi numește pe evrei „paraziți” și îi acuză pe evreii ashkenazi că sunt khazari, transmite ȘtiripeSurse.

BBC a fost notificat cu privire la aceste postări și a declarat pentru „Deadline” că ea va fi supusă unor măsuri disciplinare din cauza acestor afirmații și că BBC „nu tolerează antisemitismul, islamofobia sau orice formă de abuz și luăm în serios orice astfel de acuzații și luăm măsurile disciplinare adecvate, acolo unde este necesar”.

„Deadline” a confirmat că acel cont de Facebook de pe care se făceau alegațiile este al programatorul BBC Dawn Queva care postează sub numle Dawn Las Quevas-Allen și că aceasta a lucrat pentru mai multe alte rețele de televiziune, inclusiv A+E, UKTV și Disney.

Una dintre postările de pe rețelele de socializare părea să promoveze teoria conspirației conform căreia familia Rothschild ar fi în spatele unui "holohoax" - ”minciuna holocaustului”, transmite MSN.

Ea a continuat să posteze videoclipuri controversate, inclusiv unul în care apare profesorul John Mearsheimer, politolog la Universitatea din Chicago, care spune: "Este destul de clar că pe 7 octombrie un număr mare de israelieni nu au fost uciși de Hamas, ci de către IDF". 

 

 

„Hoți și paraziți”

În multe dintre postări, ea îi descrie pe evrei și pe europeni ca fiind "Hoți și paraziți nașziști", spunând în mod specific „parazit invadator subcontinental european caucazian specie invadatoare”.

Ea a împărtășit mai multe postări în care îi numește pe evreii Ashkenazi Khazari și susține că sunt Sinagoga lui Satan.

O altă postare, publicată pe i-a catalogat pe evrei drept "o adunătură de hoți ocupanți ilegali", acuzându-i că "îi cumpără și îi vând pe cei pe care îi răpesc din Africa", în timp ce alte postări îi atacă în mod repetat pe oamenii albi, catalogându-i drept "virus" și "specie invadatoare mutantă".

„Acești sioniști japonezi ashkeNazi sunt convertiți în secolul al VII-lea la credința ebraică, motiv pentru care nu se pot numi evrei pentru că știu că NU sunt! Ceea ce sunt ei este o adevărată minciună!”

Într-o altă postare în care declară că Talmudul promovează relațiile sexuale între bărbații adulți și copii, ea implică faptul că controlul evreiesc asupra mass-mediei globale este responsabil pentru „creșterea conținutului sexual explicit care se adresează în mod special copiilor”.

Guvernul britanic a ordonat o anchetă privind antisemitismul la BBC în 2022, dar acuzațiile au persistat și s-au intensificat de la începutul războiului.