ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu recent realizat de compania Komodo Health arată amploarea colosală pe care a luat-o printre copiii de 6-17 ani din Statele Unite fenomenul „identificării” cu un alt „gen”.

Reuters, care a analizat studiul, scrie:

„Mii de copii din Statele Unite se identifică acum în mod deschis cu un gen diferit de cel care le-a fost atribuit (!) la naștere.”

Datele arată că, între 2017 și 2021, numărul copiilor diagnosticați cu „disforie de gen” s-a triplat.

În cursul acestor ani, cel puțin 121.882 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani au fost diagnosticați cu disforie de gen, dintre care 42.000 numai în 2021.

Și asta nu este totul.

Numărul copiilor care au primit o formă de „tratament de afirmare de gen” – mutilare chimică sau chirurgicală – a crescut și el.

Diferitele mijloace la care recurg părinții pentru a „repara” sau „vindeca” disforia de gen a copiilor merg de la administrarea de blocante ale pubertății, în jurul vârstei de 10-11 ani, la hormoni sexuali de sex opus și până la intervenții chirurgicale pentru extirparea unor organe sexuale sănătoase.

Blocantele pubertății împiedică producerea hormonilor sexuali ca testosteronul și estrogenul.

Reuters precizează:

„Administrația Medicamentului din Statele Unite a aprobat medicamentele pentru tratarea cancerului de prostată, endometriozei și a pubertății precoce centrală, dar nu și a disforiei de gen.”

Iar agenția continuă:

„Utilizarea lor fără aprobarea AM în tratamentele de afirmare de gen, deși legală, nu se bazează pe teste clinice pentru a le stabili inocuitatea pentru un astfel de tratament.”

Numărul copiilor diagnosticați cu disforie de gen de 6-17 ani, „tratați” cu blocante de pubertate experimentale a crescut de la 633 în anul 2017 la 1.390 în 2021.

Însă, numărul REAL este probabil mult mai mare, deoarece datele studiului nu au luat în considerare cazurile neacoperite de asigurarea de sănătate.

De asemenenea, cel puțin 14.726 de copii cu vârste de 6-17 ani au fost tratați cu hormoni sexuali de sex opus.

Reuters notează că utilizarea acestor hormoni este periculoasă și prea puțin studiată:

„Tratamentul hormonal poate lăsa un adolescent infertil, mai ales dacă copilul a luat blocante de pubertate la o vârstă precoce.”

Și mai sinistru, din 2019 până în 2021, Komodo a contabilizat cel puțin 776 de „intervenții chirurgicale superioare”, sau mastectomii, asupra copiilor cu vârste între 6 și 17 ani.

De asemenea, au avut loc cel puțin 56 de operații genitale.

Reuters repetă că este vorba de numărul copiilor ale căror intervenții chirurgicale au fost plătite de stat ca urmare a asigurării de sănătate.

Intervențiile plătite nu au intrat în această statistică.

Amintim că administrația Biden a lansat o campanie prin care va exercita presiuni asupra altor țări pentru a încuraja Transgenderismul la Copii și a interzice așa-numitele „terapii de conversie” menite să îi vindece pe copii pentru a-și accepta sexul biologic.