ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Teoria genului presupune distrugerea identităţii bărbatului şi femeii în scopul unei revoluţii antropologice cu puternice implicaţii ontologice şi sociale. Adeptii acestei nebunii cred că genul nu este dat de realitatea biologică, masculină ori feminimă, ci este un construct social și poate fi ales și schimbat după cum vrea omul.

Din nefericire, această teorie absurdă este impusă din ce în ce mai agresiv copiilor atât în şcoală dar şi în grădiniţe. Iată un exemplu în acest sens din Italia, acolo unde un proiect având ca scop "stereotipuri de gen" a fost implementat în 45 de grădiniţe din Trieste sub forma unui joc, adresat celor cu vârsta între 3 şi 6 ani.

Conform stiripentruviata.ro, care citează spusele unui părinte, jocul conţine "o cutie cu diferite fişe în care sunt reprezentate imagini de meserii: meseria casnicului şi a casnicei, a instalatorului şi a instalatoarei, a pompierului bărbat și femeie, multe servicii la feminin şi la masculin care demonstrează că cele două genuri sunt absolut egale între ele, cele două figuri fiind reprezentate în mod identic. Există o fişa de joc care se numeşte „Dacă el ar fi ea şi ea ar fi el”, unde jocul prevede schimbul de roluri şi de haine intre băieţel şi fetiţă: băieţelul trebuie să se joace ca o fetiţă şi fetiţa precum un băieţel".
 
 

Jocurile propuse care au provocat protestul părinților și a unor politicieni.