ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Familia i-a adus azi aduce un omagiu școlarului "perfect", în vârstă de 14 ani, care s-a prăbușit și a murit în clasă la 30 de minute după ce i-a spus bunicii "Te iubesc!”. Decesul subit s-a petrecut în Marea Britanie marți.

Ted Sanderson s-a prăbușit marți, în timp ce se afla la școală în County Durham. Elevul în vârstă de 14 ani a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar James Cook după incidentul medical petrecut la Academia Woodham din County Durham marți.

Serviciile de urgență s-au deplasat de urgență la fața locului, dar nu au reușit să salveze viața adolescentului, iar acesta a decedat în timp ce se afla încă la școală.

„Era un copil perfect. A plecat de acasă și mi-a spus „Te iubesc!”. După 30 de minute am primit un telefon de la școală. Copilul suferise un colaps”, a povestit bunica sa pentru DailyMail.

Cauza morții sale nu este încă cunoscută.

Citiți și DECES SUSPECT: Un copil de 14 ani din Suceava a murit subit chiar la banchetul de final de Clasa a VIII-a