ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După 18 ani, o fetiță care fusese furată din maternitatea din Florida, a fost găsită în viață, undeva în Carolina de Sud.

Aproape două decenii nimeni nu a știu nimic de soarta lui Kamiyah Mobley, răpită, pe când era nou-născută, din maternitate. Acum, poliția americană a anunțat că a găsit-o pe Kamiyah Mobley, după ce a primit un pont. 

Autoriățile din Walterboro, Carolina de Sud, au arestat-o în  acest caz pe Gloria Williams, 51 de ani, care ar avea legături cu răpirea, relatează BBC. Testele ADN au confirmat că tânăra de 18 ani este copilul răpit din maternitate pe când avea doar opt ore de la naștere. Kamiyah Mobley, care acum trăiește sub o altă identitate, a crezut în toți acești ani că Gloria Williams este mama sa biologică.
 
Polițiștii au declarat că, din momentul răpirii și până în prezent au primit peste 2000 de informații legate de posibila locație în care s-ar fi aflat copilul, dar abia anul trecut, mergând pe firul unei astfel de informații, au reușit să rezolve acest caz.