ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Coreea de Nord a anunţat realizarea unui medicament-minune, pe bază de ginseng, care poate vindeca mai multe maladii, precum SIDA, Ebola, Sars sau MERS.
 
Informaţia a fost furnizată de agenţia nord-coreeană de ştiri (KCNA), care susţine că leacul a fost creat de compania farmaceutică Pugang. Doctorul Jon Sung Hun, directorul companiei, a explicat că cercetătorii "au introdus minerale critice în ginseng prin intermediul fertilizării culturilor”. "În interiorul plantei, mineralele critice au interacţionat cu zaharidele producând compuşii complecşi doriţi”, mai spune doctorul. Serul injectabil a fost creat pe baza acestor compuşi.

"Serul injectabil este un puternic stimulator imunitar care a demonstrat că poate preveni diverse epidemii. Infecţiile virale ca SARS, Ebola şi MERS sunt legate de sistemul imunitar, astfel că pot fi tratate cu uşurinţă de serul Kumdang-2.”

Serul este disponibil şi în afara Coreei de Nord, prin intermediul unui distribuitor din Moscova.