ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șefii temutei mafii din Sicilia au anunțat că sunt pe picior de război contra migranților, in condițiile în care pe insula italiană ajung peste 1.000 de refugiați săptămânal.

Cosa Nostra dorește astfel să își mențină suprematia în Sicilia, dupa ce, odată cu venirea valului de migranți, au început să apară mai multe grupări de crimă organizată formate din africani.

Potrivit Daily Mail, la Palermo, un migrant din Gambia a fost împușcat în cap în plină zi. Poliția se teme că se va ajunge la o baie de sânge.„Avem de a face cu acte fără precedent în stil mafiot împotriva migranților. Mafia vrea să își impună regulile asupra teritoriilor unde se afla migranți”, spune Guido Lungo, șeful poliției din Palermo.

Primarul din Palermo, Leoluca Orlando, le-a declarat jurnaliștilor britanici că „Palermo nu mai este un oraș italian. Nu mai este nici european. Te plimbi prin oraș și ai senzația că te afli la Istanbul sau în Beirut”.