ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Povestea tulburătoare a unei fetițe care, timp de 9 ani, a fost violată, înfometată și abuzată emoțional de tatăl vitreg, în timp ce serviciile sociale erau oarbe la apelurile vecinilor care observaseră că fetița trăiește un adevărat coșmar.

Coșmarul pentru Danni Smith a început pe când avea doar patru ani. Atunci, tatăl vitreg a început să o abuzeze sexual. De parcă nu era de ajuns, bărbatul a lăsat și alți pedofili să o violeze pe fetiță. Când nu era abuzată de pedofili sau de tatăl vitreg, micuța era de cele mai multe ori încuiată într-un beci întunecat și murdar și înfometată.

„Primele amintiri din viața unui om sunt ceva valoros. Prima mea amintire din copilărie este cea în care tatăl vitreg mă viola", a declarat într-un interviu acordat publicației Sunday People.

„De două ori pe săptămână primeam câte un sandwich și atunci mă simțeam norocoasă. Nu am primit niciodată un cadou de ziua mea sau de Crăciun. Îmi amintesc că rugam persoane străine să fie mămica mea", a mai declarat Danni.

„Știam că ceea ce mi se întâmplă nu este normal, dar îmi era prea frică să povestec cuiva ceea ce îmi face tatăl vitreg. Uneori, mă abuza el, alteori îi lăsa pe alții să mă violeze. Nu valoram nimic pentru el", a mai spus Danni.

Mamei acesteia nu îi păsa deloc de soarta fiicei sale și le-a spus ulterior anchetatorilor că este posibil ca abuzurile să fi început pe când fetița avea 4 ani.

Fetița era trimisă la școală în haine murdare și plină de păduchi și niciun copil nu voia să se împrietenească cu ea. Deși profesorii, vecinii și o mătușă a fetiței au alertat serviciile sociale în repetate rânduri, timp de 9 ani, acestea nu au luat nicio măsură.

Pentru a scăpa din iadul pe care îl trăia, copila a încercat să își pună capăt zilelor. Abia atunci serviciul pentru protecția copilului s-a sesizat și a fost plasată în grija statului.

În urmă cu doi ani tatăl vitreg a fost arestat și condamnat la 22 de ani de închisoare.

Danni crede că aceste abuzuri ar fi putut stopate mult mai devreme dacă angajații serviciilor sociale ar fi luat în considerare numeroasele plângeri și dacă ar fi făcut o anchetă în acest caz. Danni are acum 26 de ani și se identifică ca fiind transexual.