ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ferrera Erbognone, provincia Pave. Un nume care nu spune nimic multor italieni, dar care în aceste zile se află pe buezele tuturor, fiind sub observația autorităților naționale de sănătate, pentru că aici nu a existat niciun singur caz de infecție cu coronavirus. Potrivit presei italiene, localnicii fac analize de sânge pentru un studiu menit să elucideze misterul - această mică localitate din Lombardia, provincie greu lovită de coronavirus, nu are nici un caz de îmbolnăvire.
 
Ferrera Erbognone numără 1009 locuitori, iar media de vârstă este de 62 de ani.

Toți localnicii din Ferrera Erbognone au fost chemați să li se facă analize de imunitate, pentru că astfel specialiștii speră să afle mai multe despre misteriosul virus.

Virusologii sunt intrigați cum de nici unul dintre cei peste 1000 de locuitori din Ferrera Erbognone nu a ieșit pozitiv la coronavirus. Asta deși mica localitate e în Lombardia, zona din Italia care are cel mai mult de suferit din cauza COVID 19.

De luni, până pe 2 aprilie, localnicii sunt chemați să li se facă analize, pentru a detecta prezența anticorpilor.

Testele vor fi trimise la cei mai reputați virusologi, pentru a fi analizate. A fost ideea primarului, care e de profesie medic.