ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cristiano Ronaldo a apărut astăzi pe gazon, la începutul meciului lui Real Madrid, alături de băieţelul refugiatului sirian, căuia o jurnalistă maghiară i-a pus piedică în urmă cu zece zile. 
 
Băieţelul, cu un zâmbet larg, păşeşte mândru pe stadion alături de idolul său. O asemenea imagine ar trebui să ne reamintească tuturor că aceşti oameni care fug de război în Europa sunt fiinţe umane.

Ronaldo este recunoscut pentru donaţiile sale substanţiale pentru programele destinate ajutorării copiilor palestinieni.
 
Tatăl băieţelului provine din orașul sirian Deir Ezzor și a lucrat ca antrenor la al-Fotuwa SC, echipă de fotbal din prima ligă siriană.

El a fost filmat în timp ce fugea de polițiști împreună cu fiul său de șapte ani, atunci când jurnalista din Ungaria i-a pus piedică și acesta a căzut. Gestul jurnalistei Petra László a stârnit, la vremea aceea, reacții de furie pe rețelele de socializare, iar întâmplarea nu a rămas fără urmări. Jurnalista a fost concediată la câteva ore de la apariţia imaginilor.