ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O petiție lansată de LifeSite, de respingere a vaccinării obligatorii pentru coronavirus, a devenit virală,  fiind semnată de aproape 100.000 de oameni. Petiția a fost lansată în urma declarațiilor făcute de unii factori decizie și experți din întreaga lume conform cărora vaccinarea pentru coronavirus ar trebui să fie obligatorie.  În paralel, președintele Donald Trump și șeful grupului de lucru anti Covid-19, dr. Anthony Fauci, se contrazic pe tema vaccinului despre care se spune că va duce la dispariția noului coronavirus.

Donald Trump a declarat că este convins că acest coronavirus  „va dispărea fără vaccin”. „Simt că în cazul vaccinurilor este la fel ca și în cazul testelor: acesta va dispărea fără un vaccin”, a spus Trump. „O să dispară și, sperăm, după o perioadă de timp, nu va mai fi printre noi”, a afirmat Trump, la un eveniment cu parlamentarii republicani, scrie The Guardian.

Trump a adăugat însă că ar putea exista „izbucniri”, în toamnă, dar că va dispărea oricum.

„Au apărut viruși sau gripe și au încercat să găsească vaccin dar nu au găsit niciodată un vaccin”, a spus Trump. „Și au dispărut de la sine. Nu au mai apărut niciodată. Virușii mor și ei, ca orice altceva”, a spus Trump.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, dr. Fauci a comentat la Fox News afirmațiile democrattului Joe Biden, care a susținut că noul coronavirus na va dispărea până nu va fi găsit un vaccin. Dr Fauci a răspuns: „E adevărat. Nu vom putea vorbi de o atenuare până nu vom avea un vaccin  sigur și eficientdin punct de vedere științific. ”

Întrebat dacă americanii se vor „întoarce cu adevărat la normalitate, înainte de a exista un vaccin real la dispoziția tuturor”, strategul american anti coronavirus a spus: „Dacă înapoi la normalitate ”înseamnă că a acționa ca și cum nu a existat niciodată criza covid-19, nu cred că se va întâmpla până nu vom avea o situație în care să putem proteja complet populația”, sugerând ncesitatea găsirii unui vaccin sau a unui tratament eficient.

Furtuna iscată în America în jurul vaccinării ia amploare în condițiile în care guvernatorul democrat din California, Gavin Newsom, a afirmat că este de părere că societatea americană nu se poate redeschide complet decât ce se va produce un vaccin pentru coronavirus.
 
Și în Canada, premierul Justin Trudeau a declarat că „va reflecta asupra implicațiilor unui protocol prin care toți canadienii să fie vaccinați obligatoriu. 
Desigur, cea mai cunoscută poziție rămâne cea a magnatului globalist Bill Gates, cel mai mare finanțator al OMS, care susține că societatea nu va reveni la „normal” până când nu va avea loc vaccinarea la nivel global pentru coronavirus.

Și, așa cum a informat în ultimele luni mass-media occidentală,  „Big Pharma” a intrat în vrie pentru a produce un nou vaccin contra coronavirusului.

În paralel, Departamentul de cercetări medicale al Administrației SUA a anunțat că pregătește proceduri pentru teste cu voluntari care să accepte infectarea cu noul coronavirus, în cadrul eforturilor de accelerare a procedurilor pentru dezvoltarea unui vaccin, scrie cotidianul „Financial Times”. Francis Collins, directorul Institutelor Naționale de Sănătate (NIH) din SUA, a cerut grupului de lucru pentru vaccinuri să elaboreze un plan „privind considerații științifice și practice pentru un model de tip testare umană în cazul Covid-19”. Grupul, din care fac parte specialiști de rang înalt în dezvoltarea vaccinurilor din universități și industria de profil, se va reuni pe 11 mai pentru a discuta pe această temă.

Aproximativ 100 de vaccinuri anti-Covid-19 sunt în curs de a fi dezvoltate în întreaga lume, multe fiind în fazele preliminare ale testelor clinice. Este improbabil să fie lipsă de voluntari - peste 14.000 de persoane s-au înscris deja într-un registru online administrat de grupul american provaccinare 1DaySooner, scrie FT.

Și susținerea politică este în creștere. Luna trecută, 35 de membri ai Congresului SUA au semnat o scrisoare formulată de colegii lor Bill Foster și Donna Shalala și adresată comisarului Administrației pentru Alimente și Medicamente și secretarului Sănătăți, prin care îi îndeamnă să accelereze aprobarea și dezvoltarea unui vaccin anti-Covid-19, inclusiv prin teste directe cu voluntari.

 Paul Stofells, șeful departamentului științific al companiei Johnonson & Johnson, a declarat că grupul farmaceutic va analiza utilizarea testelor cu voluntari umani pentru accelerarea procedurilor dezvoltării unui vaccin anti-Covid-19, în cazul în care un astfel de proiect va fi aprobat de specialiștii în etică. El a avertizat că infectarea deliberată a unor persoane reprezintă un aspect problematic, în contextul în care nu există niciun medicament sau terapie funcțională pentru tratarea coronavirusului. „În cazul în care comisiile etice sau comunitatea etică mondială acceptă că se poate face acest lucru, ne vom alătura. Dar deocamdată nu mizăm pe această abordare”, a precizat dr. Paul Stoffles.