Ministrul Apărării din Ungaria a emis un ordin de mobilizare parțială a rezerviștilor voluntari pentru a ajuta la gestionarea "crizei migrației în masă", informează agenția Agepres, citând presa de la Budapesta.

Sursa citată arată că decizia a fost luată la solicitarea șefului statului major ungar. "Rezerviștii vor fi folosiți în principal pentru a asigura personalul garnizoanelor lăsate goale de militarii desfășurați la frontieră, dar ar putea avea și alte îndatoriri, scrie agenția de presă ungară", scrie Agerpres.

Ungaria încearcă să stopeze valul de refugiați care încearcă să ajungă în Vestul Europei. Recent, ungurii au închis granița către Austria, stârnind nemulțumirea miilor de migranți, ajungându-se la conflicte.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.