ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lăsați copiii să fie copii! Acesta este mesajul plin de indignare pe care mai mulți părinți din Marea Britanie l-au transmis după difuzarea de către BBC a difuzat o emisiune desptre transsexuali și schimbarea de sex, emisiune dedicată copiilor.

Propaganda LGBT își arată tot mai violent colții în Marea Britanie. Unde pare că nu mai există granițe când vine vorba de teoria ideologică de gen.

Există însă și oameni care nu își vor copiii victime ale ideologiei, impusă în Occident prin tot felul de proiecte și programe de așa zisă "educație" de sexualitate.

Este cazul unor părinți din Regatul Unit care s-au revoltat peste măsură după ce emisiunea "Just a girl", dfiuzată de BBC pe site-ul CBBC, a prezentat povestea unui copil de șase ani care vrea să își schimbe sexul. Emisiunea, în care este redată "bătălia" unui copil de 11 ani, care vrea să facă tratament cu hormoni pentru a stopa procesul de pubertate, pentru ca mai târziu să poată face mai ușor o operație de schimbare sex, este total nepotrivită pentru niște copii, spun, indignați, părinții. Care doresc oprirea difuzării emisiunii, scrie tabloidul The Sun.
 
În cele 30 de minute cât durează programul, o tânără actriță povestește că, de fapt, s-a născut băiat.

Absurdul poveștii, care numai pentru copii de șase ani nu poate fi, i-a dezorientat pe micuții care au urmărit-o. Una dintre mame s-a plâns că fetița ei de 7 ani, căreia îi plac mai mult hainele pentru băieți și să joace fotbal, a ajuns să o întrebe dacă nu cumva este băiețel.