ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump domină categoric alegerile primare Republicane, însă un subiect rămâne deschis: cu cine va forma tandemul pentru Casa Albă. 

Axios a publicat joi o analiză amănunțită privind persoanele cu cele mai mari șanse de a fi alese de Trump să candideze alături de el în 2024 pentru funcția de vicepreședinte al SUA.

Lista scurtă are patru nume:

- J.D. Vance, senator de Ohio – despre care Axios spune totuși că ar dori să rămână în Camera Superioară a Congresului;

- Sarah Huckabee Sanders, guvernatoare de Arkansas, fostă secretară de presă la Casa Albă în timpul mandatului lui Trump;

-Kari Lake, fostă realizatoare de emisiuni TV și fostă candidată la postul de guvernator în Arkansas;

-Kristi Noem, guvernatoare de Dakota de Sud.

Marjorie Taylor Greenne, reprezentantă în Congres din partea statului Georgia, se află și ea în vederile lui Trump.

Însă, probabil cel mai interesant paragraf al articolului din Axios este cel care afirmă că și Melanie Trump are un favorit pentru candidatura la vicepreședinție, iar acesta este Tucker Carlson.

Într-adevăr, în ultima vreme s-a vorbit intens în Statele Unite despre un tandem Trump – Carlson.

Iată ce scrie Axios pe acest subiect:

„Melanie Trump este o susținătoare a alegerii starului dat afară de la Fox News. Ea crede că Tucker Carlson ar aduce o puternică extindere a audienței pentru soțul său. Fosta primă doamnă a avut puține apariții publice în această campanie, însă o opțiune Trump – Carlson ar putea-o încuraja să apară mai des.”