ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proteste pe rețelele de socializare, după ce studenții de la University of North Georgia, reuniți în cadrul mișcării "Societatea Scepticilor", au postat imagini din timpul unui marș pro avort. Acțiune în timpul căreia au copt prăjituri în formă de fetuși și de bebeluși, din care mai apoi au mușcat cu poftă, smulgându-le capul.

Din ciclul cum se amuză studenții americani care susțin avortul poate fi inclus episodul consumat recent în campusul UNG. Imaginile cu tinerii care astfel au dorit să și manifeste sprijinul pentru avort au scandalizat însă internauții.
Este vorba de imaginile în care apar prăjituri în formă de fetuși, așezate pe o masă, lângă care este următorul text: "Avortul trebuie să rămână legal pentru că... o femeie își controlează propriul corp".
 
Intr-o altă fotografie se vede o prăjitură în formă de copil, căruia i s-a rupt capul, cu mesajul: "Avortul trebuie să fie legal... pentru că este protejat prin Constituție", conform liveactionnews.org.
 
Informația a fost publicată de un blogger american, care a aflat că, după ce marșul din campus s-a încheiat, tinerii au dat iama-n prăjiturile-copii.