Lui Edi Rama, premierul Albaniei, îi place să apară la evenimente oficiale cât mai nonconformist. Așa s-a întâmplat și la summitului Cartei Adriatice, unde a participat și Mike Pence, vicepreședintele SUA.

Edi Rama nu a fost acceptat la fotografia oficială a summitului Cartei Adriatice din cauza adidașilor săi, pe care i-a purtat, de altfel, și la alte întrevederi de vârf.

Fotografiile oficiale publice pe site-ul Cartei Adriatice îl prezintă pe Pence înconjurat de liderii Muntenegrului, Bosniei, Croației, Macedoniei, Kosovo, Serbiei și Sloveniei, dar nu și de premierul Albaniei. Toți au pus lipsa lui Edi Rama, un pictor nonconformist, pe seama vestimentației sale. Autoritățile albaneze nu au făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect.
 


Nu este pentru prima oară când Edi Rama apare în contrast cu stilul sobru impus întâlnirilor la vârf. El a purtat adidași și la o întrevedere cu președintele francez Emmanuel Macron.

Edi Rama este cunoscut ca fiind un apropiat al lui George Soros. Relația este atât de apropiată încât Rama a fost printre puținii invitați la cea de-a treia nuntă a magnatului, ce a avut loc în 2013. Soros este cel care l-a impus la putere pe Rama, după ample manifestații.
 
 
 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews