ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea Supremă de Justiție va dezbate, pe 28 aprilie, argumentele privind căsătoria naturală versus „căsătoria” bazată pe sodomie și, în luna iunie, va emite o hotărâre.

În cazul în care Curtea Supremă de Justiție va impune, în iunie, legalizarea în Statele Unite a „căsătoriei” între persoanele de același sex, aceasta va transforma Biblia într-un „Mein Kampf”, va face un Bull Connor din fiecare preot și creștin care crede în Biblie, va transforma fiecare biserică într-o Bob Jones University și întregul text al Primului Amendament, în confetti.

CITEŞTE ŞI Un profesor de religie a distribuit în şcoală o broşură ASCOR: Homosexualitatea, o boală, o ameninţare a civilizaţiei. ASUR îl acuză de discriminare

Toate acestea din cauză că singurul caz în care Curtea Supremă se va putea pronunța în favoarea „căsătoriei” bazate pe ceea ce legislația din Massachusetts încă numește „o crimă abominabilă și detestabilă împotriva naturii” (se poate verifica AICI) ar fi dacă homosexualitatea ar fi înțeleasă ca un echivalent biologic al rasei, astfel încât să necesite aceeași protecție.

Oricine se va opune normalizării homosexualității va fi asociat de Curtea Supremă cu naziștii, cu KKK [1], cu proprietarii de sclavi și cu susținătorii supremației rasei ariene. Biblia, de vreme ce privește comportamentul homosexual drept „urâciune”, descriind-o ca o „patimă de ocară, împotriva firii (și) lipsită de rușine” (Romani 1: 26-27), va deveni echivalentă carții Mein Kampf.

CITEŞTE ŞI Fața NEVĂZUTĂ a homosexualității: un tânăr din București a avut relații cu peste 100 de bărbați într-un an în timp ce era bolnav de SIDA. Detalii șocante despre stilul de viață gay

Toată Biblia, de la un capăt la altul, va fi catalogată drept „instigatoare la ură” și nu va trece mult timp până când se vor depune eforturi pentru a fi interzisă în școală și în bibliotecile publice și pentru a se împiedica studierea ei în campusurile universitare. În prezent, majoritatea bibliotecilor din Germania conțin doar versiuni excesiv revizuite ale cărții Mein Kampf și nu va dura mult până când se vor exercita presiuni pentru ca același lucru să se întâmple și în cazul Bibliei.

CITEŞTE ŞI Ultima sută de metri pentru creștini în SUA? New York Times: Bisericile trebuie OBLIGATE să accepte homosexualitatea

Bull Connor a fost șeriful democrat din Birmingham care a devenit faimos prin faptul că a ordonat utilizarea furtunurilor de incendiu și a câinilor din unitățile de poliție împotriva celor care militau pentru egalitatea între rase. În cazul în care Curtea Supremă va pune pe același plan homosexualitatea și rasa, toți cei care-L iubesc și-L urmează pe Hristos vor fi imediat acuzați că sunt, prin definiție, rasiști, mărginiți și bigoți ca Bull Connor.

CITEŞTE ŞI Mihaela Rădulescu, atacată în haită de activiștii pro-homosexualitate, după ce vedeta a cerut gay-ilor „să nu ne agreseze vizual copiii pe stradă”

Universității Bob Jones, fiindcă a interzis întâlnirile dintre studenți și persoanele de culoare, nu i s-a mai recunoscut statutul de instituție scutită de plătirea impozitelor pe motiv că Statele Unite nu trebuie să facă niciun fel de concesii și nu trebuie să acorde nicio favoare instituțiilor rasiste. Fiecărei biserici din America, ai cărei membri cred în Biblie, i se va aplica același tratament. În curând, se va cere strident, insistent ca fiecărei biserici și organizații nonprofit care nu va îmbrățișa agenda homosexualistă să le fie refuzată scutirea de la plata impozitelor.

CITEŞTE ŞI Marea Britanie: Predicator stradal, AMENDAT pentru citirea unor pasaje din Biblie în care era incriminată homosexualitatea

În Suedia, pastorul Ake Green a scăpat ca prin urechile acului de condamnarea la doi ani de închisoare pentru că a susținut, de la amvonul său, în propria sa biserică, o predică în care a prezentat viziunea Bibliei asupra homosexualității. Recent, un predicator stradal din Marea Britanie a fost arestat și băgat în închisoare pentru că a afirmat că homosexualitatea este un păcat. A fost chiar mustrat sever de judecător pentru că a folosit, în predicile sale, versetul „condamnabil” din Levitic. Ca judecător, s-a simțit pe deplin îndreptățit să dicteze acestui predicator care trebuie să fie conținutul predicilor sale. Nu va trece mult timp până când presiuni similare vor fi exercitate aici, în America.

Posturilor și rețelelor de radioteleviziune creștine li se va anula, în cele din urmă, statutul care le dă dreptul de a fi scutite de la plata impozitelor. Și, din moment ce undele radio sunt considerate proprietatea poporului american, FCC [Federal Communications Commission, Comisia Federală pentru Comunicaţii, n. tr.] va fi, în curând, expusă presiunii de a înlătura cu totul emisiunile creștine sub pretextul că nu se poate permite ca, prin undele radio care aparțin oamenilor, să fie propagate ura, rasismul și bigotismul. În acest moment, în Canada, posturile creștine nu au voie să abordeze subiectul homosexualității, sub amenințarea rezilierii contractelor.

Primul Amendament va deveni un text compus din vorbe goale, pe o pagină a Constituției care nu va mai avea niciun sens, întrucât de ocrotirea libertății religioase, a libertății de expresie, a libertății presei, a dreptului poporului de a se aduna pașnic și de a cere guvernului sa le rezolve plângerile, nu vor mai beneficia cei ce se închină Crucii. Oricine crede că exagerez nu este conștient de gravitatea situației.

Este o adevărată paradă a groazei, care poate începe marțea viitoare. Rugăciunea noastră nu mai poate fi „Dumnezeu să aibă în pază Statele Unite și această onorabila instanță”, ci mai degrabă: „Dumnezeu să apere Statele Unite de această onorabila instanță”.

[1] Ku Klux Klan este numele a trei organizații rasiste extremiste din Statele Unite, care susțin superioritatea rasei albe (n. trad.).

Autor: Bryan Fischer ( jurnalist, gazdă a emisiunii Focal Point)

Traducere: Irina Bazon