ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta vedetă de fotbal amerian (NFL) Tony Siragusa a murit „în somn” la vârsta de 55 de ani: Apărătorul care a câștigat campionatului american Super Bowl-ului este al DOILEA jucător de la Ravens care a murit în această săptămână, după Jaylon Ferguson, un fundaș de 26 de ani.

Tony Siragusa, un jucător NFL o lungă perioadă de timp și un mare favorit al fanilor, a murit la vârsta de 55 de ani. Cauza morții nu a fost dezvăluită, dar se pare că a murit în somn, transmite DailyMail.

Siragusa era cunoscut ca un apărător feroce pentru echipele de fotbal american Colts și Ravens și a ajutat Baltimore să câștige Super Bowl XXXV în 2001.

Ulterior, a devenit reporter pentru Fox News și actor în serialul Sopranos de la HBO.

Moartea sa a marcat o zi deja tragică pentru Ravens, care l-au pierdut marți pe fundașul Jaylon Ferguson, în vârstă de 26 de ani, în ceea ce polițiștii numesc o „moarte discutabilă”.

Citiți și DECESE SUBITE PE BANDĂ. Tânără de 34 de ani moartă subit în ziua nunții ei. Fotbalist american mort subit la 26 de ani. Baschetbalist mort subit din „cauze naturale” la 25 de ani. VIDEO: Decese subite de sportivi din întreaga lume