ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul prim-ministru laburist al Regatului Unit, Tony Blair, a participat la întâlniri secrete cu lideri europeni, în încercarea de a contracara efortul Marii Britanii de a părăsi UE, scrie Daily Telegraph.

Tony Blair, cunoscut politician globalist, cel care și-a împins țara în războiul din Irak alături de SUA, s-a făcut luntre și punte pentru a împiedica Marea Britanie să părăsească UE. 

Potrivit Daily Telegraph, care citează surse de la Paris”, președintele francez Emmanuel Macron ar primit sfaturi de la Tony Blair privind modul în care poate fi oprit Brexit-ul.  Tony Blair ar fi avut întâlniri în același scop și cu Jean-Claude Junker, președintele Comisiei Europene și ar fi sfătuit liderii  UE să nu acorde niciun fel de concesii Marii Britanii. O astfel de tactică, ar fi apreciat fostul premer britanic, i-ar face pe liderii de la Londra să renunțe la Brexit .

Aceste dezvăluiri vin după ce o altă publicație, The Times on Sunday, a scris  că Tony Blair i-ar fi spus textual lui Macron: ”Trebuie să nu cedați iar noi, până la urmă, vom rămâne (în UE-. n.r)”.

Un membru al parlamentului britanic a declarat pentru The Telegraph, comentând aceste informații, că este „total inacceptabil” ca un fost prim-ministru să lucreze împotriva intereselor propriei națiuni prin sprijinirea unor puteri străine, subminând suveranitatea britanică.