Infractorii străini și solicitanții de azil respinși, pe care guvernul danez nu îi poate deporta vor fi trimiși să trăiască pe o insulă pustie de pe coasta Danemarcei, a anunțat ministrul de finanțe Kristian Jensen, scrie breitbart.com.

Conform planurilor convenite de guvernul de coaliție de centru-dreapta și Partidul Popular Danez (DF), resortisanții străini care nu au dreptul să se afle în Danemarca și imigranții ilegali cu cazier judiciar vor fi mutați în Lindholm, o insulă de 7 hectare din Golful Stege, aflat la peste un kilometru și jumătate distanță de continent.

„Infractorii străini nu au niciun motiv să stea în Danemarca. Până vom putea să scăpăm de ei, îi vom muta pe insula Lindholm, unde vor fi obligați să rămână în centrul de deportare”, a declarat un purtător de cuvânt al guvernului.

Jihadiștii care se întorc din Orientul Mijlociu și Africa vor fi, de asemenea, trimiși la Lindholm odată ce noua clădire va fi înființată, cel mai probabil în 2021, după o curățare și decontaminare temeinică a insulei. Insula a fost folosită timp de peste 90 de ani ani drept laborator pentru bolile infecțioase periculoase pentru agricultura daneză, precum febra aftoasă, rabia și pesta porcină africană.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews