ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Infractorii străini și solicitanții de azil respinși, pe care guvernul danez nu îi poate deporta vor fi trimiși să trăiască pe o insulă pustie de pe coasta Danemarcei, a anunțat ministrul de finanțe Kristian Jensen, scrie breitbart.com.

Conform planurilor convenite de guvernul de coaliție de centru-dreapta și Partidul Popular Danez (DF), resortisanții străini care nu au dreptul să se afle în Danemarca și imigranții ilegali cu cazier judiciar vor fi mutați în Lindholm, o insulă de 7 hectare din Golful Stege, aflat la peste un kilometru și jumătate distanță de continent.

„Infractorii străini nu au niciun motiv să stea în Danemarca. Până vom putea să scăpăm de ei, îi vom muta pe insula Lindholm, unde vor fi obligați să rămână în centrul de deportare”, a declarat un purtător de cuvânt al guvernului.

Jihadiștii care se întorc din Orientul Mijlociu și Africa vor fi, de asemenea, trimiși la Lindholm odată ce noua clădire va fi înființată, cel mai probabil în 2021, după o curățare și decontaminare temeinică a insulei. Insula a fost folosită timp de peste 90 de ani ani drept laborator pentru bolile infecțioase periculoase pentru agricultura daneză, precum febra aftoasă, rabia și pesta porcină africană.