ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe plângeri conform cărora laptele praf Aptamil le-ar fi făcut rău bebelușilor sunt investigate de gigantul francez Danone, anunță BBC News.

Aptamil a schimbat recent rețetele a trei formule de lapte praf pentru copii, iar sute de părinți din Marea Britanie s-au plâns pe rețelele de socializare că noua formulă le-a îmbolnăvit bebelușii.

In replică, Danone a anunțat că  face mai multe teste asupra formulei, adăugând că tratează toate reclamațiile cu „multă seriozitate”. De asemenea, compania a înființat o linie de call center unde părinții care au avut probleme să poată suna să le raporteze.

Mamele ai căror bebeluși ar fi avut probleme cauzate de Aptamil spun că cei mici au avut dureri de stomac, iar laptele praf nu s-ar fi dizolvat complet și ar mirosi diferit.