Mai multe plângeri conform cărora laptele praf Aptamil le-ar fi făcut rău bebelușilor sunt investigate de gigantul francez Danone, anunță BBC News.

Aptamil a schimbat recent rețetele a trei formule de lapte praf pentru copii, iar sute de părinți din Marea Britanie s-au plâns pe rețelele de socializare că noua formulă le-a îmbolnăvit bebelușii.

Laboratorul ImunoMedica


In replică, Danone a anunțat că  face mai multe teste asupra formulei, adăugând că tratează toate reclamațiile cu „multă seriozitate”. De asemenea, compania a înființat o linie de call center unde părinții care au avut probleme să poată suna să le raporteze.

Mamele ai căror bebeluși ar fi avut probleme cauzate de Aptamil spun că cei mici au avut dureri de stomac, iar laptele praf nu s-ar fi dizolvat complet și ar mirosi diferit.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.