ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un autoturism Toyota Land Cruiser Prado a explodat în apropiere de satul Bolshiye Vyazemy din regiunea Moscova, în apropiere de Capitala Rusiei. iar în urma exploziei persoana aflată la volan a murit, informează agenția rusă TASS, preluată de ȘtiripeSurse. Potrivit unor informații din presă, fiica unei cunoscute personalități publice, Alexandr Dughin, Daria, conducea automobilul și a murit în urma exploziei.

ACTUALIZARE ÎN BAZA ARTICOLULUI. ARMATA A PRELUAT ANCHETA

Conform relatărilor mass-media locale, atât Daria (circa 30 de ani), cât și tatăl ei se întorceau de la festivalul „Tradiția” de la muzeul Pușkin din Bolshie Vyazemy, regiunea Moscovei, iar Alexander Dughin (60 de ani) trebuia să fie în mașină, dar a decis să se întoarcă acasă cu o altă mașină, scăpând astfel de atac.

O înregistrare video care circulă pe canalele de Telegram rusești îl arată pe Alexandr Dughin ajungând la locul exploziei. Acesta își pune mâinile în cap în timp ce privește mașina fiicei sale în flăcări.

VIDEO 1 via NEWS ALERT:

"Un autoturism Land Cruiser Prado a explodat în apropiere de satul Bolshie Vyazemy. Șoferița care se afla în mașină a murit", au declarat surse polițienești citate de Florin Pușcaș de la ȘtiripeSurse.

Serviciile operative și ofițerii de aplicare a legii lucrează la fața locului, fiind stabilite circumstanțele și cauzele incidentului.

Daily News a titrat la scurt timp după miezul nopții: Fiica creierului războiului din Ucraina „este spulberată de o mașină capcană la Moscova”: Daria Dughin „asasinată într-un atac destinat tatălui ei, Aleksandr” - unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Putin, adesea supranumit "creierul" liderului rus

Dughin este un politolog rus controversat. Considerat de unii din Occident ca fiind „creierul lui Putin” sau „filosoful lui Putin", Dughin este considerat de unii ca fiind creierul din spatele anexării Crimeei de către Rusia, ca parte a pledoariei lui Dughin pentru ca Ucraina să devină „un sector pur administrativ al statului centralizat rus”, pe care îl numește Noua Rusie. De asemenea, se crede că Dughin a pus bazele ideologice pentru invazia rusă a Ucrainei în 2022. Dughin pledează pentru un Imperiu rus totalitar iliberal care să controleze continentul eurasiatic de la Dublin la Vladivostok pentru a sfida America și „atlantismul”, mai scrie sursa citată.

ALTE VIDEO:

VIDEO 2:

VIDEO 3:

ACTUALIZARE ORELE 2.00:

Ultima postare a lui Alexandr Dughin de pe contul său de Facebook datează cu circa 12 ore înainte de atentat și o prezintă pe fiica sa într-un interviu pe tema războiului din Ucraina, pe care îl reproducem mai jos într-o traducere automată:

Breizh-info.com: Care este opinia dumneavoastră despre războiul din Ucraina? Dar reacțiile din Occident și din întreaga lume?

Daria Dughin (foto): Situația din Ucraina este tocmai un exemplu de ciocnire a civilizațiilor, poate fi considerat o ciocnire a civilizațiilor globaliste și eurasiatice. După "marea catastrofă geopolitică" (așa cum a numit președintele rus prăbușirea URSS), teritoriile țării cândva unite au devenit "granițe" (zone intermediare) - spații asupra cărora s-a îndreptat atenția vecinilor. st acre, NATO și mai ales Statele Unite interesate să destabilizeze situația La granița Rusiei. În anii '90, a fost inițiată o activitate coerentă cu executivele noilor guverne ale noilor state - Ucraina nu face excepție. Evenimentele din 2014 din Ucraina, Maidan, susținute cu atâta fervoare atât de Nuland, cât și de celebrul soldat al ultraglobalizării Bernard-Henri Levy, au reprezentat un punct de cotitură, de fapt au deschis ușa pentru instaurarea unei dictaturi mondiale ialiste direct asupra Ucrainei. În plus, elementele liberale și naționaliste, care erau mai mult sau mai puțin neutre înainte de 2014, au făcut front comun cu o agendă globalistă și pro-americană. Timp de 8 ani, în Ucraina, rusofobia a fost cultivată prin diverse programe și istoria a fost rescrisă, până la masacrarea fizică a rușilor: aceiași 8 ani teribili pentru Donbass, cu bombardamente zilnice. Publicul francez o poate auzi - documentarista Anne Laure Bonnel, martoră a acelor 8 ani în Donețk, care nu se teme să spună adevărul în filmele și interviurile sale.

Sprijinul unanim al Occidentului pentru Ucraina în 2022, aprovizionarea cu arme la o scară de neimaginat - totul sună ca o agonie. Agonia unui regim globalist care începe să piardă teren în fața multipolarității. Pentru mine, cea mai importantă durere este că Europa a cedat influenței propagandei globaliste și că, în loc să rămână neutră, a trecut de partea războiului. În multe privințe, acesta a fost cu siguranță planul Statelor Unite, care au provocat atât de sistematic și continuu întregul conflict prin injectarea de arme în Ucraina. Numai din partea Statelor Unite (conform Transparency International), peste 658 de milioane de dolari au fost investite în ajutorul acordat Ucrainei între 2014 și 2017.

Integral la sursa interviului: Daria Dughin: Războiul din Ucraina, „o ciocnire a civilizațiilor globalistă și eurasiatică”

ACTUALIZARE ORELE 13.00:

Conform unor imagini publicate de Daily Mail, Armata a preluat cercetarea pe teren. Mai jos, cum arăta automobilul de teren după explozia care a împrăștiat trupul fiicei lui Dughin pe carosabil, imagini de azi și Daria Dughin la una dintre ultimele apariții, în cadrul unei tabere. Potrivit Gazeta.ru, Dughin este în acest moment spitalizat, ca urmare a șocului suferit.