ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a amenințat în dese rânduri că va susține o ieșire a Regatului Unit din Uniunea Europeană, David Cameron, premierul Marii Britanii, se pare că s-a răzgândit, iar acum a avertizat că o eventuală ieșire din Uniunea Europeană ar genera riscuri pentru economia și securitatea țării.

"Ieșirea din Uniunea Europeană ar amenința securitatea economică și națională", a reiterat David Cameron, conform ziarului Le Figaro.

Premierul conservator a îndemnat cetățenii să voteze în favoarea rămânerii țării în Uniunea Europeană cu ocazia referendumului din 23 iunie.

"Cei care pledează pentru ieșirea din UE nu pot oferi decât riscuri, un salt în necunoscut", a subliniat Cameron.

Liderii statelor membre UE au ajuns la un acord, vineri seară, privind termenii menținerii Marii Britanii în Uniunea Europeană, documentul conținând o clauză care va permite limitarea indemnizațiilor sociale ale angajaților comunitari străini, în anumite condiții.

David Cameron, aflat la originea inițiativei de reconfigurare a relației Marii Britanii cu UE, a declarat că a obținut un "statut special" al țării în cadrul Blocului comunitar.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews