ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul britanic David Cameron a declarat, după ce conservatorii britanici au câştigat alegerile, că va controla şi reduce imigraţia şi va face din munca la negru "un delict în sine".

Şeful guvernului britanic a prezentat detalii din planul de întărire a luptei împotriva imigrației ilegale. Un punct principal în discuţii va fi dreptul poliției de a confisca salariile celor ce lucrează la negru. Măsura apare într-un nou proiect de lege ce va fi prezentat în Parlament pe 27 mai, explică Reporter Virtual.

Potrivit lui David Cameron, în acest moment „în Marea Britanie este prea ușor să se lucreze la negru și să fie angajați imigranți ilegali”.

"De aceea, vom adopta o măsură radicală și vom face din munca la negru un delict în sine. (…) Le vom da britanicilor mijloacele de a lua locurile de muncă de care țara are nevoie. Suntem de partea oamenilor care muncesc. Pentru ei, vom controla și reduce imigrația”, a spus Cameron.

Premierul britanic a plecat azi la Riga, intenționând să se folosească de sesiunea Parteneriatului Estic pentru a începe renegocierea relației Marii Britanii cu UE. Cameron s-a angajat înainte de alegerile câștigate de partidul său anul acesta să organizeze un referendum privind rămânerea țării în UE.