Premierul britanic David Cameron a declarat, după ce conservatorii britanici au câştigat alegerile, că va controla şi reduce imigraţia şi va face din munca la negru "un delict în sine".

Şeful guvernului britanic a prezentat detalii din planul de întărire a luptei împotriva imigrației ilegale. Un punct principal în discuţii va fi dreptul poliției de a confisca salariile celor ce lucrează la negru. Măsura apare într-un nou proiect de lege ce va fi prezentat în Parlament pe 27 mai, explică Reporter Virtual.

Potrivit lui David Cameron, în acest moment „în Marea Britanie este prea ușor să se lucreze la negru și să fie angajați imigranți ilegali”.

"De aceea, vom adopta o măsură radicală și vom face din munca la negru un delict în sine. (…) Le vom da britanicilor mijloacele de a lua locurile de muncă de care țara are nevoie. Suntem de partea oamenilor care muncesc. Pentru ei, vom controla și reduce imigrația”, a spus Cameron.

Premierul britanic a plecat azi la Riga, intenționând să se folosească de sesiunea Parteneriatului Estic pentru a începe renegocierea relației Marii Britanii cu UE. Cameron s-a angajat înainte de alegerile câștigate de partidul său anul acesta să organizeze un referendum privind rămânerea țării în UE.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews