ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Silviu Crăescu, președintele Academiei Naționale de Securitate, a declarat că în acest moment asistăm la o declarație de război a ISIS la adresa UE.

De asemenea, atentatul arată cât de precară este securitatea infrastructurii din Uniunea Europeană (aeroporturi, gări, metroume, baraje). Mai mult, celulele teroriste sunt cunoscute și monitorizate de serviciile de spionaj și contraspionaj, dar membrii rețelelor nu sunt arestați pentru că ei lucrează suficient de subtil pentru a nu încălca legea.

Crăescu spune că aceasta este o greșeală și că toate celule teroriste trebuie anihilate de urgență, altfel va fi carnagiu în Europa!

”Din fericire, România stă mai bine decât Occidentul, deoarece există o înțelegere între serviciile secrete românești și lumea arabă: fac comerț în România, cresc miei își trimit acasă banii realizați pe teritoriul nostru, iar ei ne lasă în pace! Înțelegerea dintre noi și arabi, cu o vechime de mai multe decenii, se numește ”filiera siriană”! Așa merg lucurile în această lume”, a declarat Silviu Crăescu pentru Libertatea.

Potrivit celui mai recent bilanț anunțat de presa belgiană, cel puțin 34 de persoane au fost ucise, iar alte 135 au fost rănite în atacurile teroriste comise la aeroportul Zaventem și în stații de metrou din Bruxelles.