Philip Breedlove, comandatul forțelor NATO din Europa susține că refugiații maschează mișcările teroriștilor, dar organizațiile pentru drepturile omului nu recunosc acest lucru.

Breedlove a vorbit în cadrul unei intervenții în fața comisiei pentru forțele armate din Senatul american, și a precizat că membrii grupării jihadiste se folosesc de refugiații care intră în Europa, „profitând de căile de minimă rezistență, amenințând națiunile europene”, potrivit The Guardian.

El a acuzat Rusia că bombardamentele aviației sale au terorizat sirienii și l-au ajutat pe președintele sirian Bashar al-Asaad. 
 
Generalul american a susținut că grupările naționaliste din Europa care se opun migrației slăbesc continentul, iar acest lucru este folosit ca o armă de Kremlin și de Assad, pentru a slăbi unitatea europeană și infrastructura sa.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.