ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continuă în SUA campania președintelui Obama pentru Hillary Clinton, cu doar câteva zile înainte de monentul scrutinului. "Refuzati cinismul, alegeți speranța", i-a îndemnat luni Obama pe americanii adunați la Capital University.  Hillary va fi un președinte exceptional, a decretat liderul de la Casa Albă. Opt ani au trecut de când, aflat în competiție directă cu Hillary, în cadrul alegerilor primare ale Partidului Democrat pentru învestitura democrată la scrutinul prezidențial, Obama avea un cu totul alt discurs. În care o punea la zid pe fosta Primă Doamnă a SUA. 

Ce spunea Obama în 2008: 
 
"Hillary Clinton

Hillary Clinton este aceeași persoană care a luat mai mulți bani decât orice alt candidat republican sau democrat. A luat bani si finanțări din partea companiilor farmaceutice și de la companiile de asigurări. Cine a pierdut contactul cu realitatea? Este aceeași persoană care a primit bani de la speculanții de pe Wall Street și a votat pentru un proiect de lege care îi împiedică pe cetăteni să fie despăgubiți în cazul falimentului"

Obama în 2016: 

"Nimeni nu este mai bine pregătit decât ea pentru Casa Albă. Chiar și în mijlocul unei crize ea ascultă oamenii și își păstrează calmul, tratându-i pe toți cu respect.

Pot să afirm cu tărie cu nu a mai existat o persoană mai calificată decât Hillary Clinton pentru a deveni președinte al SUA!".

 
Probabil că Obama nu s-a referit aici și la Afghanistan, Irak, Libia, Siria, Honduras, Paraguay. Adică la toate acele crize majore în timpul cărora Hillary Clinton a deținut funcția de secretar de Stat și în care numai calmul nu a caracterizat-o.