ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Juncker rămâne vedeta incontestabilă a reununilor la nivel înalt. A dovedit-o și la cea mai recentă întrunire a liderilor europeni, iar presa nu a ratat „excentricitățile” șefului Executivului UE. 

Jean-Claude Juncker s-a dat din nou în spectacol, la reuniunea Consiliului European, jucându-se, ușor nervos, cu părul blond al unei femei, aruncând hârtii oficiale pe jos sau blocând cu mâna o cameră care filma intrarea liderilor europeni.
 
Președintele Comisiei Europene ( 64 de ani) a apărut destul de entuziasmat în momentul în care  a dat ochii cu o doamnă blondă, cel mai probabil de la protocol, pe care a salutat-o în cel mai neprotocolar mod: punându-i mâinile în cap și fluturându-i părul. Au urmat alte două reprezentante ale sexului slab, pe care Juncker s-a mulțumit să le sărute pe obraz.

Mai apoi, prezent la o conferință de presă cu Donald Tusk, președintele Consiliului UE, Juncker a aruncat pe jos documentele pe care le avea pe pupitru.

Comprortamentul lui Juncker față de cele trei femei nu a scăpat netaxat. O reprezentantă a Conservatorilor din Marea Britanie l-a acuzat pe Juncker că „se comportă ca un rege medieval". Baroneasa Jenkin, care susține în Regatul Unit campania intrării femeilor în politică, a declarat că a fost „uimită" de atitudinea președintelui Comisiei Europene, scrie The Telegraph.

În 2017, înaintea discursului pe care l-a susținut în Parlamentul României, președintele Comisiei Europene a făcut un gest surprinzător, pupându-l pe chelie pe fostul președinte Traian Băsescu.