ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântărețul-rapper Aaron Carter, fratele mai tânăr a cântărețului Nick Carter din formația Backstreet Boys, a fost găsit, pe 5 noiembrie, mort în baia sa.

Aaron Carter, cântărețul-rapper care a început să cânte în copilărie și a realizat albume de succes începând cu adolescența, a fost găsit mort sâmbătă la casa lui din California de Sud, relatează ctvnews.ca. Avea doar 34 de ani.

Reprezentanții familiei lui Carter au confirmat decesul cântărețului. Logodnica lui, Melanie Martin, a cerut să li se respecte intimitatea în timp ce familia este îndurerată.

„Suntem încă în procesul acceptării acestei realități nefericite. Apreciem mult gândurile și rugăciunile voastre”, a spus Martin într-o declarație sâmbătă.

Autoritățile au spus ulterior că un îngrijitor l-a găsit pe bărbat în cadă, iar eforturile de resuscitare au eșuat.
 
„Este un moment foarte greu, încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat și care a fost cauza”, a declarat, pentru agenția de presă AP, un reprezentant al echipei cântărețului.

Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a înregistrat câteva hituri, printre care „Aaron’s Party (Come Get It)” și „I Want Candy”.

Carter a deschis turneul formației Backstreet Boys în 1997, în același an în care a lansat albumul său de debut. A fost răsplătit cu premiul Triplu disc de platină pentru al doilea său album, „Aaron's Party (Come Get It)” din 2000, care a avut single-uri de succes.

Carter a avut debutul său pe Broadway în 2001 ca JoJo în musicalul „Seussical”. În 2009, a apărut în emisiunea de concurs ABC „Dancing with the Stars”, ajungând pe locul cinci alături de partenerul Karina Smirnoff.

Cel de-al cincilea și ultimul album de studio al lui Carter, „LOVE”, a fost lansat în 2018.