ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu numai că şi-a luat cei doi copii să-şi vadă tatăl mort, ci le-a şi făcut poză lângă sicriul descoperit, pe care a postat-o ulterior pe Facebook şi Instagram. Gestul unei femei din Statele Unite este considerat de-a dreptul şocant.

Eva Holland, din Cincinnati, SUA, a făcut asta cu un scop foarte important - acela de a demonstra efectul dependenţei de droguri, relatează The Sun, citat de stirileprotv.ro.

Alături de imaginea foarte puternică cu Mike, soţul decedat, femeia a scris:
 
"Ştiu că această fotografie o să provoace repulsie sau chiar şoc multora, însă motivul principal pentru care am făcut ăsta este acela de a arăta adevărul crud despre dependenţa de droguri. Dacă nu decizi să te recuperezi, aceasta e singura cale de ieşire. Niciun părinte nu ar trebui să-şi îngroape copilul, cum niciun copil la fel de mic ca ai mei nu ar trebui să-şi îngroape părintele.

O să spuneţi că niciodată nu o să vi se întâmple asta, dar, ghiciţi, şi Mike a crezut la fel. Am fost împreună 11 ani. Am fost cu el înainte ca totul să înceapă. Nu şi-a imaginat că viaţa lui va lua o astfel de turnură. Odată a fost fericit şi plin de viaţă.
A fost un fiu extraordinar, frate, prieten şi, cel mai important, un tată grozav. A iubit copiii aceştia mai mult decât orice în lume...

Ne-a iubit atât de mult încât anul trecut s-a dus la dezintoxicare. S-a întors înainte de Crăciun un om complet nou. Şi-a regăsit pofta de a trăi şi scopul în viaţă, zâmbetul fermecător. A fost bine o perioadă, dar acum câteva luni a începutul totul, cu o singură pastilă pentru durere de dinţi, care, inevitabil, l-a întors pe drumul dependenţei.

A spus că se poate descurca, dar s-a înşelat. Miercurea trecută şi-a dat ultima suflare. Tatăl copiilor mei, omul pe care l-am iubit încă de când eram un copil, fiul extraordinar, a pierdut bătălia. Am simţit nevoia să împărtăşesc povestea mea în caz că îi este de folos cuiva".