ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședinta Statelor Unite îl concurează cu succes la gafe verbale pe senilul său șef. Declarațiile lui Harris sunt un amestec de fracturi de logică și de vorbe goale.

Pe 20 februarie, cu patru zile înainte ca Rusia să invadeze Ucraina, Harris a afirmat că Putin a luat deja decizia de a ataca, pentru ca, după numai câteva secunde, să spună că, „în mod sigur”, amenințarea sancțiunilor îl va descuraja să atace.

 O altă declarație halucinantă este cea făcută cu prilejul întâlnirii cu premierul Jamaicăi, când Harris a promis că Statele Unite vor ajuta statul caraibian să își revină după epidemia de COVID.

Ascultați și încercați să pricepeți ceva.

Antologică este și explozia bizară de râs a lui Harris, în Polonia, când a fost întrebată de drama refugiaților ucraineni.

Iată și memorabila sa declarație despre inflația record din Statele Unite.

Dar parcă nici unul din aceste momente nu întrece în stupiditate ghiveciul de vorbe goale pe care Harris l-a debitat la summit-ul SUA- ASEAN de zilele trecute.

 
Iată: