ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele SUA Donald Trump a lansat o remarcă îngrijorătoare, mai exact, momentul de față ar fi „calmul de dinaintea furtunii”.

Trump a făcut această observație înaintea unui dineu oficial la Casa Albă.

„Știți ce reprezintă asta? Ar putea fi calmul dinaintea furtunii", a spus acesta, brusc. La întrebările ziariștilor, care cereau detalii, președintele a repetat: „Ar putea fi asta, calmul dinaintea furtunii", potrivit televiziunii CNN.

Reporterii au insistat și l-au întrebat din nou la ce se referă, la Iran sau de gruparea Stat Islamic. Donald Trump a răspuns: „Vreau să vă spun un lucru, avem în această cameră cei mai buni șefi militari din lume. Și vom petrece o seară minunată, vă mulțumesc pentru prezență".

La o ultimă întrebare care cerea precizări, acesta a adăugat: „Veți afla". Ziariștii au fost invitați apoi să părăsească încăperea.

Înainte de aceste afirmații, Donald Trump le-a spus comandanților militari că „recent ne-am confruntat cu provocări de care ar fi trebuit să ne ocupăm cu mult timp înainte", citând Coreea de Nord, Iranul, Afganistanul, Statul Islamic și „puterile revizioniste care ne amenință interesele în întreaga lume".