ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul american Donald Trump, aflat în cursa pentru nominalizarea candidatului din partea Partidului Republican la Casa Albă, şi-a exprimat regretul că portul armei este foarte restrâns în Franţa, insinuând că aceste legi au contribuit la creşterea bilanţului victimelor în atentatele de vineri seară din Paris, soldate cu 129 morţi şi peste 350 de răniţi, scrie Agerpres.

"Uitaţi-vă la Paris, cu cele mai restrictive legi din lume în privinţa portului armei, nimeni nu avea arme în afara răufăcătorilor", a declarat Donald Trump în timpul unui miting la Beaumont, în Texas, după ce a cerut să fie ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor. "Nimeni nu era înarmat. Puteţi spune ce vreţi, dacă ar fi avut arme, dacă oamenii erau înarmaţi, dacă aveau dreptul să poartă arme, situaţia ar fi fost foarte, foarte diferită", le-a spus Trump celor câtorva mii de persoane venite la miting.