ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cum se poate întâmpla din nou așa ceva? Furie în timp ce "eco-vandalii" de la „Just Stop Oil” au atacat copia din secolul al XVI-lea a operei Cina cea de Taină. Protestatarii se lipesc de încă o operă de artă de la Royal Academy, la doar o zi după ce au deteriorat The Hay Wain a lui John Constable (foto mai jos), în timp ce securitatea privea, transmite DailyMail.

Activiștii ecologiști de la Just Stop Oil au provocat haos la o altă galerie de artă astăzi, după ce s-au lipit de rama unei copii a operei "Cina cea de Taină" a lui Leonardo da Vinci, la Academia Regală de Arte din Londra și au scris cu spray sub ea un mesaj „ecologist” împotriva folosirii petrolului. 

Protestatarii s-au lipit de tablouri și au pictat cu spray textul „No new oil” sub impresionanta lucrare de artă.

Data viitoare vor da direct pe pânză.

Jurnaliștii britanici au observat că fondatoarea asociației ecologist-extremiste, o oarecare Hannah Hunt, are contul de socializare plin cu imagini din locuri exotice ale lumii în care s-a fotografiat după ce a călătorit cu avioane care... poluează atmosfera.