ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert De Niro, susținător al lui Hillary Clinton, a refuzat să se fotografieze cu Arnold Schwarzenegger, republican de carieră, după ce fostul guvernator al statului California a evitat să răspundă la întrebarea legată de candidatul pe care îl va vota la alegerile de marți, potrivit Daily Mail.

Robert De Niro a declarat vehement că o susține pe Hilarry Clinton la alegerile prezidențiale, la recepția organizată anual de Friends of the Israel Defense Forces Western Regional, care a avut loc recent la Beverly Hilton.

Evenimentul a fost prezidat de Haim Saban, producător și membru al bordului național FIDF, și de soția sa, Cheryl. „Dacă îl susții pe Trump, nu vreau să am de-a face cu tine”, a spus De Niro, după ce a refuzat să apară într-o fotografie alături de Arnold Schwarzenegger. „Vei vota pentru Trump?”, l-a tot întrebat De Niro pe Schwarzenegger de-a lungul serii.

Schwarzenegger, republican de carieră, a postat pe Twitter, pe 8 octombrie, că el nu va vota pentru Trump, dar nu a dezvăluit clar pentru cine va vota. Fost guvernator al statului California, actorul cu o carieră de politician, a scris pe Twitter: „Pentru prima dată de când am devenit cetățean în 1983, nu voi vota pentru candidatul republican în funcția de președinte."

„Daca nu faci parte dintre cei care încearcă să găsească soluții, atunci ești parte din problemă", a spus De Niro. Robert De Niro l-a criticat vehement pe Donald Trump, într-un clip care a fost difuzat în emisiunea prezentată de Megyn Kelly, „The Kelly File". Robert de Niro le-a spus telespectatorilor că și-ar dori "să-i dea un pumn în față".

Remarcile lui De Niro au fost făcute într-un video produs de Anonymous Content, organizație care a făcut o serie de interviuri scurte pentru o inițiativă ce vizează alegătorii, numită #VoteYourFuture.
 
Regizorul clipului în care apare De Niro, Tom McCarthy, l-a întrebat pe actor: „La ce anume ții cu adevărat în această campanie?" Remarcile împotriva lui Trump făcute de De Niro au fost atât de categorice, încât producătorii au ajuns la concluzia că nu ar putea face parte din această campanie, care s-a declarat non-partizană. Dar înregistrarea i-a fost trimisă lui Kelly pentru a-l prezenta în emisiune. În clip, De Niro îl numește pe Trump „ostentativ de prost" și „golan".