ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


45 de indivizi între care cel puțin 14 pedofili au fost arestați de autoritățile din Greenville County, Carolina de Sud, sub acuzații de la trafic de copii, trafic de persoane, abuz sexual asupra copiilor, precum și canibalism, relatează thepeoplesvoice.tv. În total s-au emis 70 de mandate de arestare dar circa 30 de persoane nu au fost găsite. Operațiunea, cu nume de cod „Piatra de moară” s-a petrecut în 2018 dar site-ul citat susține că astfel de știri nu trebuie uitate și ar trebui să ne facă să reanalizăm Scandalul Pizzagate.

„Șeriful ne-a spus despre un bărbat care voia să mănânce un copil. Da. Ca în canibalism, iar acesta este doar unul dintre detaliile șocante pe care le-am auzit la acea conferință de presă”, a spus un reporter local.

„Un bărbat a vrut să i se aducă un copil pe care să-l poată mânca”, a confirmat șeriful Will Lewis.

„Vreți să vorbim despre depravarea umanității? Uitați-vă la acești oameni”, a spus șeriful Lewis, înainte de a explica că unul dintre suspecți „a luat o pastilă pentru disfuncție erectilă înainte de a ajunge acolo. Și apoi și-a injectat testosteron în organele genitale. Totul, crezând că se întâlnește cu un copil de 14 ani, ca mulți dintre cei care au bătut la acea ușă.”
 
Cei care încă nu au fost prinși "Sunt încă acolo. Încă vă caută copiii", a spus Lewis. "Această operațiune a fost pentru a ținti și identifica prădătorii sexuali care atacă tinerii din comunitatea noastră".

Lewis a spus că circumstanțele fiecărui caz au fost dureroase de aflat.

Într-unul dintre cazuri, un bărbat purtător al unei boli cu transmitere sexuală căuta în mod special să își transfere boala unui copil de 14 ani.

"A vrut să ruineze viața unui copil", a spus Lewis. "El a vrut să transmită efectiv o boală unui copil".

Referindu-se la suspectul care a vrut să-și canibalizeze victima, Lewis a spus: "Depravarea nici măcar nu descrie acest lucru".

Un alt suspect arestat a indicat că venise din Myrtle Beach cu intenția de a răpi un copil pentru a-l duce înapoi pe coastă și a-l vinde, a spus Lewis. Șeriful a spus că se crede că cei acuzați sunt recidiviști. Unul dintre suspecți fusese deja acuzat de aceeași infracțiune cu ani în urmă.

"A fost arestat pentru aceleași acte bolnave și perverse pe care le-a comis în urmă cu cinci ani", a mai spus Lewis.
 
Operațiunea a avut numele de cod "Piatră de moară", fiind o trimitere la Evanghelia după Matei (18:6): "Iar cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării."

Este timpul ca mass-media mainstream să analizeze din nou informațiile Pizzagate cu mai multă atenție. O astfel de știre a avut legătură și cu Pizzagate, iar mass-media mainstream și-a pus capul în nisip, a blocat investigațiile și a susținut că nu există oameni de acest fel în lume, afirmă sursa citată. VIDEO: