ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul AKP de Gaziantep, Șamil Tayyar, a acuzat NATO că a pus la cale puciuri militare în Turcia și că alianța a devenit o „organizație teroristă”, relatează Turkish Minute.

„Turcia a fost vizată de puciuri de când a aderat la NATO. NATO a fost implicat întotdeauna în toate situațiile murdare și sângeroase care au avut loc în țară. Puciul din 1960 a fost pus la punct de britanici, iar memorandului militar din 1971 a fost opera CIA, în timp de lovitura de stat din 1980 a fost pregătită de NATO. Potrivit planului NATO, care a trasat o foaie de drum, nu ar trebui să existe o Turcie cu Erdogan”, a declarat deputatul turc.

„NATO, care încearcă să redeseneze regiunea cu toate organizațiile teroriste, a devenit acum o amenințare la adresa Turciei. NATO poate fi adăugată pe lista organizațiilor teroriste ISIS, PKK și FETO, pentru că a devenit o grupare teroristă”, a adăugat el.

Tayyar consideră că Ankara ar trebui să ia măsuri împotriva amenințărilor reprezentate de NATO și că una dintre aceste măsuri ar fi închiderea bazei aeriene de la Incirlik, din sudul Turciei.

Mesajul impresionant al tinerilor către clasa politică: Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO! Ați dat șpagă ca să intrăm în UE! În țara noastră ne-ați făcut sclavi, slujitorii altora și ne-ați luat dreptul de a fi români!