ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou discurs rostit joi în Parlamentul de la Roma  de deputata independentă Sara Cunial, care a făcut parte din Mișcarea Cinci Stele, a încins spiritele printre politicieni. Acuzațiile deputatei, cunoscută ca făcând parte din mișcarea No vax, s-au îndreptat nu doar împotriva premierului Conte, căruia i-a cerut să îl aducă în fața Curții Penale pe marele „filantrop”Bill Gates, ci și a celui mai mare finanțator al OMS, susținător al vaccinării. Afirmațiile deputatei, care s-a revoltat și împotriva deciziilor de izolare a populației, au fost  primite cu proteste.


„Am înțeles că, în mod sigur, nu vom muri pentru #virus și că vom suferi și muri din cauza mizeriei și a sărăciei. ONU spune că 1,6 miliarde de persoane sunt în pericol. Și, desigur, vina va fi aruncată doar asupra cetățenilor noștri! Ne luați libertatea și ne spuneți că o vom câștiga cu strigătul „divide et impera”. Mai presus de toate,  cei care pierd sunt copiii noștri: sufletele lor sunt agresate cu acceptul diverselor organisme care se dau drep garanți ai apărării drepturilor lor. Dreptul la școală al copiilor va fi acordat doar dacă vor avea o brățară pentru a îi obișnui cu libertatea supravegheat și cu distanțarea socială, în schimbul unui scuter și al unei tablete”, a afirmat Cunial de la tribuna Parlamentului.

Discursul său i-a vizat apoi pe Bill Gates și organizația pe care acesta o sprijină financiar masiv. „Toate astea pentru a satisface poftele unui capitalism financiar al cărui motor este conflictul de interese bine reprezentat de #Oms, al cărui prim finanțator este filantropul și salvatorul lumii, Bill Gates. El este cel care în 2018 a profețit o pandemie, după care, anul trecut, în octombrie, a făcut o simulare la ”Event  201”, în acord cu prietenii de la Davos. Ani întegi a lucrat la dezvoltarea planurilor de depopulare și la controlul dictatorial asupra politicii globale, urmărind să obțină supremația asupra agriculturii, tehnologiei și energiei. „Dacă facem o treabă bună cu noile vaccinuri și cu tratamente împotriva reproducerii, putem diminua populația mondială cu 10-15%” și „doar genocidul poate salva lumea” au fost cuvintele sale”, a amintit deputata italiană.


Cunial a continuat: „ Cu vaccinurile sale, a reușit să sterilizeze milioane de femei din Africa, a provocat o epidemie de poliomielită care a paralizat 500.000 de copii în India, și chiar și azi, cu vaccinul DTP, provoacă mai multe decese decât cauzează boala în sine. Toate acestea, în timp ce se gândește deja la distribuirea unor microcipări pentru a vedea cine e vaccinat și cine nu, precum și a vaccinurilor mRNA, ca instrumente pentru programarea sistemului imunitar.

Sara Cunial nu s-a oprit însă nici când în aula parlamentului au început să se audă proteste: „La această masă deja pregătită, exită și Deep State-ul italian. Sanofi, împreună cu Glaxo semnează acorduri cu societățile medicale pentru îndoctrinarea medicilor viitorului, bătându-și joc de independența, de judecata și de jurământul lor. Există multinaționalele HiTech, precum Roman Engineering, amică a nobilului Mantoan, sau  Bending Spoons, pentru controlul și gestionarea datelor noastre de sănătate, conform Agendei Europene ID2020, de identificare electronică, care folosește vaccinarea în masă pentru a obține o platformă de identitate digitală”.

Și a încheiat cu un avertisment:

„Pe măsură ce voi vă jucați de -a Codul de la Nuremberg cu amenzi, deportări, recunoaștere facială și intimidare, susținute de știința dogmatică, toate protejate de „multi-președintele nostru”, care este adevărata „epidemie culturală” a acestei țări, noi vom multplica focarele de rezistență în așa fel încât să nu puteți să ne reprimați pe toți”.