ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este doliu în lumea modei internaționale! Designerul de modă italian Davide Renne, noul director de creație al Moschino, a murit la vârsta de 46 de ani, potrivit unui comunicat de presă emis de compania-mamă a mărcii, Aeffe SpA, citat de CNN și News.ro și retransmis de ȘtiripeSurse.

Numirea lui Renne ca director de creație al Moschino a fost anunțată pe 16 octombrie. El și-a preluat funcția la casa de modă de lux pe 1 noiembrie și a murit nouă zile mai târziu, pe 10 noiembrie, conform surselor citate.

„Nu există cuvinte pentru a descrie durerea pe care o trăim în acest moment dramatic”, se arată într-o declarație emisă de Massimo Ferretti, președintele Aeffe SpA. „Davide ni s-a alăturat cu doar câteva zile în urmă, când o boală subită l-a luat dintre noi prea devreme. Încă nu ne vine să credem ce s-a întâmplat”, a afirmat el.

Renne a lucrat anterior 20 de ani la Gucci, mai scrie presa americană.