ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani, este acuzat că și-a ucis copilul de doar 18 luni, o fetiță pe nume Elsie pe care o adoptase recent. 

Fata a murit după luni de atacuri și abuzuri la care a fost supusă de către Scully-Hicks, scrie presa din Marea Britanie. Elsie a ajuns la spital cu răni grave la cap, iar medicii au constatat existența și a unor leziuni mai vechi.

Cei doi homosexuali au adoptat-o pe Elsie în septembrie 2015, iar opt luni mai târziu, Matthew Scully-Hicks comitea odioasa crimă. 

În cadrul procesului, ies la iveală detalii despre coșmarul pe care l-a trăit micuța în cadrul cuplului homosexual, scrie dailymail.co.uk.

În cadrul procesului au fost difuzate imagini cu scările de pe care micuța ar fi căzut accidental, după cum a spus Matthew Scully-Hicks intanței de judecată. Acesta susține că fetița de 18 luni a căzut pe scări după ce ar fi deschis ușa.

Incidentul s-ar fi întâmplat la o casă din Fairwater, Cardiff, unde familia locuia înainte de a se muta în Llandaff în aprilie.

După acest incident, Elsie a fost dusă la spital, dar a fost externată după patru ore de observare.

La două luni după această întâmplare, copilul a murit în urma unor lovituri puternice la cap, medicii constatând că are sângerare retiniană la ambii ochi, o fractură a craniului și fracturi la trei coaste și la un picior.

Rănile de la nivelul ochilor ar fi fost similare cu cele suferite în urma unui accident sever de mașină.

De multe ori, criminalul o numea pe micuță „diavol îmbrăcat în copil”.

Vecinii spun că au auzit des țipete în casă, dar nu credeau că cineva este în stare de o asemenea atrocitate.