ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Au trecut 60 de ani de la asasinarea lui John F. Kennedy și tragedia de la Dallas continuă să rămână una dintre cele mai mari enigme ale istoriei.

În 1992, Congresul SUA a adoptat o lege specială care impunea dezvăluirea tuturor documentelor din Dosarul JFK până în anul 2017.

Acest lucru nu s-a întâmplat.

În decembrie 2022, președintele Biden a mai desecretizat o parte din documente, însă tot mai rămân o mulțime de file care sunt ținute sub obroc.

Ce ascund ele atât de teribil, încât să nu poată fi date publicității, deși toți protagoniștii evenimentelor de atunci au murit? Faptul că CIA a fost implicată direct în asasinatul de la Dallas?  E secretul lui Polichinelle.

Și atunci?

Ultimul episod din nesfârșitul serial a Dosarului JFK a fost povestit de judecătorul Andrew Napolitano.

Acesta a fost invitat de curând la emisiunea realizată de Joe Hoft la TNT Radio.

Iată ce a relatat Napolitano:

Să-ți spun o istorioară despre JFK. Așa cum știi, am avut privilegiul să fiu consultat de către Trump de multe, multe ori la telefon în timpul președinției lui.

În două rânduri m-a avut în vedere pentru Curtea Supremă, dar asta este o altă poveste pentru altă dată.

Însă, într-una din discuțiile noastre mi-a spus: „Nu uita, voi face public întreg dosarul JFK”.

Am spus: „Nu voi uita, domnule Președinte, dimpotrivă, vă voi reaminti”.

Cu ocazia ultimei discuții pe care am avut-o când mai era la Casa Albă, adică cu vreo două săptămâni sau zece zile înainte ca Joe Biden să fie învestit, i-am reamintit despre asta.

Mi-a spus: „Da, ai dreptate dle judecător, am spus că o s-o fac, dar, dacă ai fi văzut ce am văzut eu, nici dumneata nu i-ai fi dat drumul. Odată, când nu o să mai fim la telefon cu 15 persoane care ascultă (adică tipii de la Casa Albă) o să îți spun ce am văzut.”

Dacă ai fi văzut ce am văzut eu... Ce a văzut Trump atât de teribil?

Ascultați mai jos dezvăluirea judecătorului Napolitano de la minutul 37:30.