ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Max, un câine bătrân, surd și parțial orb, dar extrem de loial, a rămas timp de 15 ore alături de o fetiță de trei ani care s-a rătăcit în orășelul australian Warwick.

Aurora a fost dată dispărută din fața casei sale din Warwick. Animalul de companie al bunicilor ei, un câine de cireadă australian în vârstă de 17 ani, a urmat-o pe fetiță după ce a părăsit curtea casei și nu s-a despărțit de ea toată noaptea, dormind alături de micuță când temperatura a scăzut la 15 grade Celsius, potrivit The Australian.    

În jur de 100 de polițiști, voluntari și membri ai serviciilor de urgență s-au mobilizat pentru a o căuta pe Aurora în preajma casei care se află într-o zonă montană.   

Aurora a fost găsită la aproximativ doi kilometri de casă, pe un teren care se află tot în proprietatea familiei, prezentând câteva tăieturi și zgârieturi minore.    
 

Max a fost declarat de Poliția din Queensland câine de poliție onorific.