ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie translator, care își desfășoară activitatea cu imigranții din taberele spciale din Germania, oferă detalii teribile despre aceștia.

Translatoarea spune că refugiații dau dovadă de ură față de creștini și vor să islamizeze țara.

Femeia a lucrat cu refugiați din mai multe tabere, precizând că a observat la aceștia o ură față de cei care nu sunt musulmani. Ba chiar, planul  acestora este acela ca femeile să facă cât mai mulți copii pentru a distruge creștinismul, potrivit DailyMail.

„Ei vor ca Germania să fie islamizată. Ei disprețuiesc țara noastră și valorile noastre”, a spus translatora.

„Ne vom înmulți. Trebuie să avem mai mulți copii decât creștinii pentru că asta este singura cale prin care îi putem distruge”, a adăugat aceasta.

Translatora este de origine eritreeană și spune că a ajuns în Germania în 1991, tot ca refugiat, în prezent având 39 de ani. Femeia  a început să lucreze în centrele pentru azil pentru că a vrut să ofere ceva înapoi după ce și ea la rândul său a fost ajutată.