ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani, este acuzat că și-a ucis copilul de doar 18 luni, o fetiță pe nume Elsie pe care o adoptase recent. 

Fata a murit după luni de atacuri și abuzuri la care a fost supusă de către Scully-Hicks, scrie presa din Marea Britanie. Elsie a ajuns la spital cu răni grave la cap, iar medicii au constatat existența și a unor leziuni mai vechi.

Cei doi homosexuali au adoptat-o pe Elsie în septembrie 2015, iar opt luni mai târziu, Matthew Scully-Hicks comitea odioasa crimă. 

Procesul a scos la iveală detalii terifiante. După moartea Elisiei, criminaliștii au reexaminat o radiografie a piciorului drept și au descoperit două fracturi, una la gleznă și una deasupa genunchiului. Un pediatru a spus că aceste leziuni sunt rezultat al unor traumatisme.
 
De multe ori, acesta o numea pe micuță „diavol îmbrăcat în copil”.

Autopsia a relevat că Elsie a avut sângerări de mai multe ori pe ambele părți ale creierului. Un neurolog a spus că acestea au fost cauzate de o leziune gravă a capului. Alți experți au mai spus că au existat între 3 și 5 coaste rupte înainte de moarte, dar și hemoragii oculare!.

Atenție, vorbim de un copilaș de doar 18 luni!

Absolut toți cei chestionați au opinat că leziunile nu sunt accidentale.
 
„Noi susținem că acțiunile sale din 25 mai au fost culmile tragice ale unui comportament violent față de un copil lipsit de apărare - un copil pe care ar fi trebuit să-l iubească și să îl protejeze, dar pe care el l-a atacat, abuzat și în cele din urmă ucis", spun acuzatorii.

La proces, inculpatul a încercat să găsească fel de fel de scuze, spunând că micuța a căzut pe scări sau să s-a rănit singură.

Procesul este în desfășurare și ar mai putea dura 2 săptămâni.