ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 8:00/30.03 Donald Trump a comentat imediat incidentul, susținând că angajatul său este nevinovat.

"Lewandowski este complet inocent în acest caz. El va pleda ca nevinovat și așteaptă cu nerăbdare să-și demostreze nevinovăția în fața instanței. Este încrezător că toate acuzațiile vor fi respinse", a precizat Trump.


În imagini, Corey Lewandowski poate fi văzut în spatele lui Donald Trump. În partea dreaptă a magnatului e jurnalista Michelle Fields, care lucra la acel moment pentru site-ul conservator Breitbart.
Corey a negat aceste acuzații spunând că nu a atins-o pe respectiva jurnalistă pe care nu a întâlnit-o niciodată.
 
În timp ce-i pune o întrebare lui Donald Trump, jurnalista e trasă de braț de managerul de campanie al republicanului, care strâns-o până i-a provocat o echimoză, deși aceasta încerca să se îndepărteze de manager, la un eveniment care a avut loc pe 8 martie.

După acest moment, femeia a depus plângere la poliție.

Bărbatul nu a trebuit să rămână în arestul poliției din Florida după ce a fost pus sub acuzare. Prima înfățișare va fi în 4 mai.

Echipa lui Donald Trump susține că managerul nu e vinovat de nimic. Ba mai mult, neagă că bărbatul a fost arestat, deși poliția a trimis presei un raport, în care e menționată și ora arestului! La o săptămână de la incident, reporterul și-a dat demisia de la Breitbart, pe motiv că nu a fost susținută de companie în acest scandal. 
 
 
Corey Lewandowski, directorul de campanie al candidatului republican la președinția SUA Donald Trump, a fost arestat sub acuzația că ar fi agresat o jurnalistă, informează presa americană.

Corey Lewandowski este inculpat pentru bruscarea jurnalistei Michelle Fields, fost corespondent al publicației conservatoare Breitbart, într-un incident petrecut la un miting de campanie al lui Donald Trump desfășurat pe 8 martie.

"Domnul Lewandowski este absolut nevinovat. Va pleda nevinovat și este încrezător că va fi achitat", a reacționat Donald Trump.