ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unguroiaca Katalin Kariko și Drew Weissman din SUA, promotori ai "vaccinurilor" Covid cu ARNm, au primit azi Premiul Nobel pentru Medicină.

Ei au fost recompensați pentru descoperirile lor despre modificările bazei de nucleotide care au permis dezvoltarea unor „vaccinuri cu ARN mesager eficiente împotriva COVID-19”, a anunțat Thomas Perlmann, secretar general al Comitetului Nobel la sediul Institutului Karolinska din Stockholm, Suedia.

Premierul ungar Viktor Orban s-a lăudat adeseori cu promovatoarea vaccinurilor ARNm originară din Ungaria.

Orban a primit-o în trecut la Budapesta pe Kariko și a făcut reclamă Pfizer-ului ca „vaccin unguresc” sublinind că cercetătoarea din spatele lui Albert Bourla, este unguroaică. Tatăl ei a fost măcelar.

„Descoperirile făcute de cei doi laureați ai premiului Nobel pentru medicină din 2023 au avut o importanță crucială pentru dezvoltarea unor vaccinuri cu ARN mesager eficiente împotriva COVID-19 în timpul pandemiei care s-a declanșat la începutul anului 2020”, potrivit comunicatului de presă publicat de Comitetul Nobel și citat de agențiile de presă.

În realitate, potrivi unei audieri senatoriale recente din SUA, un expert în genomica bolii canceroase a declarat că vaccinul ARNm de la Pfizer este contaminat cu miliarde de fragmente mici de ADN și ”prezintă un pericol real de efecte adverse grave”: CANCERE și STOPURI CARDIACE

„Prin descoperirile lor revoluționare, care au schimbat fundamental înțelegerea noastră despre felul în care ARN-ul mesager interacționează cu sistemul imunitar, laureații din acest an au contribuit la dezvoltarea într-un ritm fără precedent a unor vaccinuri în timpul uneia dintre cele mai mari amenințări pentru sănătatea umană din timpurile moderne.”, se mai spune în textele propaganistice adiacente premiului.

Dimpotrivă, adevăratul inventator al tehnologiei ARNm, Dr. Robert Malone, a declarat că vaccinul provoacă acumularea de nanoparticule lipidice - care transportă ARN-ul mesager - în „concentrații ridicate” în ovare

În plus, inventatorul REAL al tehnologiei ARNm, folosită în vaccinurile anticovid, este binecunoscutul Dr. Robert Malone dar informațiile despre contribuția sa științifică au fost eliminate de pe site-ul enciclopedic online Wikipedia după ce acesta a avertizat public împotriva administrării vaccinurilor experimentale de terapie genică tinerilor și după ce a avertizat public că nu există suficiente informații despre vaccin pentru a da un consimțământ în cunoștință de cauză, așa cum informa LifeSiteNews.

Malone a avertizat, de asemenea, împotriva administrării injecțiilor în rândul tinerilor: „Beneficiile probabil nu depășesc riscurile la această grupă. Dar, din păcate, analiza riscurilor și beneficiilor nu se face”.

Citiți și: Inventatorul vaccinului cu ARNm dezvăluie pericolele vaccinului anticovid la copii

O versiune arhivată a site-ului wikipedia, din 14 iunie 2021, îl menționează în mod clar pe Malone ca fiind creatorul și cercetătorul inițial al tehnologiei ARNm, încă din 1989.

Doar două zile mai târziu, pe 16 iunie 2021, site-ul a fost modificat pentru a elimina orice mențiune a doctorului Malone din textul articolului. În loc să detalieze realizările sale, intrarea afirmă acum că tehnologia ARNm a fost descoperită de "cercetătorii de la Institutul Salk, Universitatea din California, San Diego și Vical".

Mai mult, în actuala versiune a Wikipedia, Katalin Karikó este menționată ca fiind „un om de știință care a făcut o descoperire cheie în dezvoltarea vaccinurilor cu ARNm”. După cum au remarcat comentatorii publici, Karikó este, spre deosebire de Dr. Malone, un susținător public al vaccinurilor experimentale, comentând pentru The Guardian în noiembrie 2020 despre vaccinul cu ARNm: „Nu m-am îndoit niciodată că va funcționa”.

Katalin Kariko s-a născut în 1955 în orașul Szolnok din Ungaria. Și-a luat doctoratul la Universitatea Szeged în 1982 și a făcut studii post-doctorale la Academia Ungară de Științe din Szeged până în 1985. A coordonat apoi cercetări post-doctorale în Statele Unite, la Temple University din Philadelphia și University of Health Science din Bethesda. În 1989, a devenit profesor-asistent la Universitatea Philadelphia, unde a rămas până în 2013. Apoi, a fost numită în funcțiile de vicepreședinte și vicepreședinte-senior la BioNTech RNA Pharmaceuticals. Din 2021, este profesoară la Universitatea din Szeged și profesor-asistent la Perelman School of Medicine din cadrul Universității Pennsylvania.

Drew Weissman s-a născut în 1959 în orașul Lexington din statul american Massachusetts. A obținut diploma de doctor la Universitatea Boston în 1987. Și-a făcut pregătirea în studii clinice la Beth Israel Deaconess Medical Center din cadrul Facultății de Medicină a Universității Harvard și a realizat cercetări post-doctorale la National Institutes of Health (NIH) din Statele Unite. În 1997, Drew Weissman a înființat un grup de cercetare la Perelman School of Medicine din cadrul Universității Pennsylvania. El este profesor în cercetări asupra vaccinurilor și directorul Penn Institute for RNA Innovations.

Medicii Grupului american Doctors for COVID Ethics care au lansat cartea „Toxicitatea vaccinului ARNm”  susțin că „Acest război nedeclarat împotriva umanității nu s-a încheiat”. MRNA Vaccine Toxicity - PDF AICI

Ca răspuns la postarea de propagandă de pe platforma X a Fundației Nobel, un utilizator a transmis:

Profesorul de oncologie de la St George's Hospital Medical School, Londra, Dr. Angus Dalgleish:

„La sfârșitul anului trecut am raportat că am văzut pacienți cu melanom care au fost stabili de ani de zile cu recidivă după primul lor rapel (a treia injecție).

Mi s-a spus că a fost doar o coincidență și să tac, dar a devenit imposibil să fac asta. Numărul pacienților mei afectați a crescut de atunci.

Am văzut încă două cazuri de recidivă de cancer după vaccinarea de rapel la pacienții mei chiar săptămâna trecută.

Alți oncologi m-au contactat din toată lumea, inclusiv din Australia și SUA.

Consensul este că nu se mai limitează la melanom, dar că incidența crescută a limfoamelor, leucemiilor și cancerelor renale este observată după injecțiile de rapel.

În plus, colegii mei cu cancer colorectal raportează o epidemie de cancere explozive (cele care prezintă răspândire metastatică multiplă în ficat și în alte părți).

Toate aceste tipuri de cancer apar (cu foarte puține excepții) la pacienții care au fost forțați să aibă un rapel de Covid, indiferent dacă au fost dornici sau nu, pentru mulți astfel încât să poată călători.

Deci, de ce apar aceste tipuri de cancer?

Suprimarea celulelor T a fost prima mea explicație probabilă, având în vedere că imunoterapia este atât de eficientă în aceste tipuri de cancer.

Cu toate acestea, trebuie să luăm în considerare și integrarea plasmidei ADN și a SV40 în promovarea dezvoltării cancerului, o caracteristică făcută și mai îngrijorătoare de rapoartele conform cărora proteina spike mRNA leagă p53 și alte gene supresoare de cancer.

Este foarte clar și foarte înfricoșător că aceste vaccinuri au câteva elemente care să provoace o furtună perfectă în dezvoltarea cancerului la acei pacienți suficient de norocoși încât au evitat atacurile de cord, cheaguri, accidente vasculare cerebrale, boli autoimune și alte reacții adverse comune la vaccinurile Covid.

A sfătui să se facă vaccinuri de rapel, așa cum este cazul actual, înseamnă nici mai mult, nici mai puțin decât incompetență medicală; a continua să facă acest lucru cu informațiile de mai sus este neglijență medicală care poate duce la o pedeapsă privativă de libertate. Nu mai există dacă sau dar.

Toate vaccinurile ARNm trebuie oprite și interzise acum.