ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctorii din cadrul ISIS recoltează organe, pe care apoi le vând pe piața neagră, se destăinuie Abo Rida, un fost prizonier al Statului Islamic, scrie DailyMail.
 
Bărbatul povestește cum chirurgii racolați de ISIS recoltează rinichii sau alte organe ale prizonierilor și îi tratează ca „bănci de sânge” pentru luptătorii ISIS răniți în luptă.

Rida, care a reușit să evadeze dintr-un astfel de lagăr de exterminare, în timpul unei confuzii generale în timpul căreia mulți dintre colegii lui de celulă au fost împușcați, povestește că situația se înrăutățește rapid. 
 
Prizonierii sănătoși și în putere sunt păstrați pentru transfuzii și recolatări de organe, dacă este cazul, iar cei aflați într-o stare proastă sunt torturați fără nici un scop, uneori chiar pentru amuzamentul călăilor. De cele mai multe ori, cei din urmă sunt acuzați că l-au insultat pe Allah, că fac parte din mișcarea de rezistență sau că au complotat împotriva ISIS – crime sufiente pentru a fi condamnați la moarte. Dar nu înainte de a fi torturați.