ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Canalele televiziunii române vor fi redenumite și vor fi transformate în posturi HD. Așa a anunțat marți directorul general al Televiziunii Române, Doina Gradea, la CNA. Un alt anunț important făcut de Gradea a fost că în planul de Centenar al Televiziunii Române se află reorganizarea, de către TVR, a festivalului „Cerbul de Aur”, informează news.ro.

De asemenea,  TVR va produce și va difuza, pentru prima dată în istoria instituției, un serial istoric.

„Redenumirea, rebranduirea canalelor TVR este în planul nostru. Vom judeca cu mult discernământ, pentru că brandul TVR este extrem de puternic și în toate cercetările care au fost făcute de piață, brandul TVR rămâne ca unul dintre cele mai puternice. Vom face lucrul acesta. Sper să o facem anul acesta de Centenar. Avem și resursele financiare. Repet, cu mult dicsernămât, pentru că am discutat și cu partenerii noștri cu care realizăm programe, cu care facem festivaluri, emisiuni. Toată lumea se înghesuie pe TVR1, dar TVR 2 are audiență la fel de bună, este canalul generalist. TVR 3 - dorim să îl creștem, pentru că e foarte important ce se întâmplă acolo”, a spus Gradea.

„Cerbul de Aur va fi, este ediție aniversară – 50 de ani de la prima ediție și va fi anul acesta. Încă nu vă putem spune foarte clar, vom comunica la momentul respectiv. Este în planul de Centenar pentru noi inclusiv Cerbul de Aur”, a precizat Doina Gradea.