ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un discurs susținut vineri în Florida, cu ocazia aniversării împlinirii a 78 de ani, Donald Trump a acuzat administrația lui Joe Biden că ajută în activități teroriste și că refuză să impună măsuri de securitate la frontieră.

„Sub Biden, a existat o creștere cu 3.000 la sută a numărului de persoane aflate pe lista de supraveghere privind terorismul, care trec frontiera în țara noastră”, a spus Trump.

„Așadar, pe lângă toate celelalte infracțiuni bine documentate, coruptul Joe Biden este acum vinovat și de faptul că a oferit sprijin material terorismului. Sub Biden, a existat o creștere cu 3.000 la sută a numărului de persoane aflate pe lista de supraveghere privind terorismului, care intră în țara noastră prin granița de sud – cu 3.000 la sută”, a subliniat fostul președinte, citat de modernity.news

El a adăugat că datele „vin de la Poliția de Frontieră. Țara noastră va plăti un preț uriaș pentru mulți, mulți ani. Este un lucru groaznic care s-a întâmplat.”

În weekendul trecut, opt teroriști suspectați din Tadjikistan au fost arestați la New York, Philadelphia și Los Angeles. Se suspectează că au legături cu ISIS și au trecut frontiera de sud.

Potrivit modernity.news, un număr uriaș de teroriști au intrat deja în țară nestingheriți. Sunt chiar prinși și eliberați din nou.  

Trump a avertizat că „o armată” de imigranți ilegali din întreaga lume este adunată de inamicii Americii spre a fi pregătită pentru atacuri „din interiorul” țării.

„Cred că vor să ne atace din interior. Cred că construiesc o armată... au ceva în minte”, a afirmat el, într-un alt discurs recent.