ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a postat un mesaj pe Twitter, în care a scris că liderul de la Phenian, Kim Jong-un, este un „nebun”, adăugând că va fi testat cum nu a mai fost până acum, informează BBC News.

„Kim Jong-un, care este în mod evident un nebun pe care nu îl interesează că își înfometează sau că își ucide poporul, va fi testat ca niciodată până acum”, a scris Trump pe Twitter.

Reacția președintelui american vine la doar câteva ore după ce liderul Coreei de Nord a declarat că Phenianul va lua în considerare ”contra-măsuri severe de cel mai înalt nivel” împotriva Statelor Unite ca răspuns în fața amenințărilor lui Donald Trump.

Președintele american, Donald Trump, a avertizat marți, în discursul rostit la ONU, că va „distruge" Coreea de Nord în cazul în care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma "misiunea sinucigașă" de a amenința Statele Unite.

„Ca bărbat din Republica Populară Democrată Coreeană și în numele demnității și onoarei statului și poporului meu, și din partea mea însăși, îl voi face pe cel ce deține prerogativele comenzii supreme ale Statelor Unite să plătească scump pentru discursul său”, a afirmat Kim Jong-un.